Balans therapie Betuwe
Wat is Nei
Nei voor kinderen
Tarieven
Contact
Routebeschrijving
Wie ben ik.

Ik ben Francis Wilmerink en ik ben getrouwd met Arjan. Samen wonen we met onze drie zoons al jaren in een fijn huis in Beesd. In onze schuur hebben we een mooie plek kunnen creëren waarin ik mijn praktijkruimte gevestigd heb.

Toen ik jonger was vond ik het moeilijk een keuze te maken voor een beroep, wat wil je worden…

Op dat moment koos ik voor grafisch ontwerpen en dat heb ik jaren met veel plezier gedaan. Hier kon ik mijn creatieve geest in uiten, maar ergens bleef het knagen, dit is niet iets wat ik altijd wil blijven doen. Ik bleef vooral bezig op het creatieve vlak.

In 2008 kwam ik voor het eerst in aanraking met NEI, ik was heel erg verrast met het resultaat van één sessie. Ik maakte meerdere mensen in mijn omgeving enthousiast over NEI en om me heen zag ik ook mooie dingen gebeuren. In de loop van de jaren hebben ik en mijn gezinsleden nog meerdere malen sessies gevolgd. Ik besloot de opleiding tot NEI coach te gaan volgen. En vanaf dat moment was het of ik op mijn plekje viel.

Nog steeds volg ik regelmatig cursussen en workshops. Ik blijf dit ook doen om zo mijn kennis verder uit te bouwen, want ik denk dat je nooit bent uitgeleerd. Ik vind het fijn anderen te mogen en kunnen begeleiden om zo op zoek te gaan naar de disbalans in hun leven. Zo help ik mensen om de balans weer terug te krijgen.

home © balans-therapie-betuwe.nl - wie ben ik